НА ДОЛИНЩИНІ ЖІНКА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СТАЛА ОДНИМ З НАЙБІЛЬШИХ РОБОТОДАВЦІВ РАЙОНУ

0
753
views

Дебати про те, яке місце в суспільстві повинна займати жінка, відбувалися в усі часи. Аналізуючи історичну ситуацію з формальними і неформальними правами і обов’язками жінки в суспільстві і сучасність, можна прийти до висновку, що ці права і обов’язки далеко не завжди були однаковими, тому вони також можуть змінюватися в майбутньому.

ПСП «Надія» – це підприємство, яке працює у сільськогосподарській сфері, займається вирощуванням зернових та технічних культур. Приватне сільськогосподарське підприємство було створене у 2001 році шляхом відокремлення від КСП «Україна».

У 2006 році до керівництва господарством приступила Надія Михайлівна Корущак. На той час у розпорядженні Надії Михайлівни було майже 2000 гектарів, автомобільний та тракторний парк, а також невеличка ферма по вирощуванню свиней.

Станом на сьогодні підприємство має в своєму арсеналі 900 гектарів, оскільки більшість пайщиків вирішили обробляти землі самостійно. Але не зважаючи на це, Віра Михайлівна не скоротила чисельність робочих місць на підприємстві і є головним роботодавцем с. Широка Балка Долинського району та прилеглих сіл. Сьогодні штат підприємства становить 24 особи, які працюють за такими посадами як тракторист-машиніст с/г виробництва, водій автотранспортних засобів, електрогазозварник, робітник з комплексного обслуговування с/г виробництва та ін.

Надія Михайлівна є взірцем справжнього керівника. Вона привітна та комунікабельна людиною, завжди знаходить компроміс у будь-якій ситуації та вміло мотивує підлеглих до усе кращих показників.

ПСП «Надія» завжди співпрацює з Долинським районним центром зайнятості. Щорічно Надія Михайлівна ініціює проведення тимчасових робіт та стажування працівників на підприємстві. За період співпраці з районним центром зайнятості, на підприємстві було створено майже 500 тимчасових робочих місць та проведено навчання та стажування для близько 600 осіб.

М. Павляча, провідний фахівець з питань зайнятості Долинського районного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here