ВІДОМИЙ ХОРЕОГРАФ ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ

0
594
views

Про це ми дізналися зі звернення, яке розмістив на Фейсбуці його племінник. «Зараз мій дядько проходить реабілітацію після складної операції, і я перебуваю поруч з ним.  Він виростив мене, як і виростив багатьох з вас. Багато хто з вас танцювали, танцюють, викладають, вчаться, вчать і, певно, згадують його.

З дядьком пов’язані купа емоцій, спогадів, але в більшості своїй він навчив нас любити танець, любити те, чим займаєшся, вірити в це і жити заради цього!»

Нагадаємо, Віктор Похиленко народився 9 серпня 1953 року в Кіровограді. 1976 року закінчив Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. О. С. Пушкіна зі спеціальності «Фізичне виховання». З 1976 по 1979 роки працював тренером-хореографом ДЮСШ «Авангард», з 1979 по 1989 роки – балетмейстером заслуженого ансамблю народного танцю України «Ятрань». Робота з ансамблем стала фундаментом становлення, розвитку та вдосконалення його балетмейстерської та педагогічної майстерності.

Віктор Похиленко – людина, завдяки якій наше місто знають як танцювальну столицю України, яка присвятила своє життя вивченню та викладанню народного танцю, соліст легендарного ансамблю «Ятрань», головний балетмейстер народного хореографічного ансамблю «Пролісок», автор багатьох книжок, заслужений працівник культури України, професор, народний артист України.

Якщо бажаєте допомогти:

Для України: 5168 7422 0853 1032 (Похиленко Єгор)

EURO: 5168 7427 1180 5188 (Pohilenko Egor)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here