ПАТРУЛЬНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПРОТИ ЙМОВІРНИХ КРАДІЇВ МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ

0
378
views

13 березня, близько 16 години один із екіпажів патрульної поліції здійснював піше патрулювання визначеної території по вулиці Шатила. Обстежуючи дворові території суміжних вулиць, правоохоронці виявили двох чоловіків (1983 та 1984 року народження), які несли металеву кришку від погребу. Металева конструкція мала ознаки демонтажу.

Патрульні вирішили з’ясувати у громадян походження предмету, який вони несли. Під час спілкування із поліцейськими громадяни зізналися, що предмет їм не належить й вони самовільно відкопали його поруч із будинком неподалік.

Того ж дня, 13 березня, близько 17 години на перехресті вулиць Героїв України та Жадова увагу патрульних привернув чоловік, який ніс металевий виріб, а саме решітку для водного зливу, схожу на ті, що використовуються в міській каналізаційній системі.

На запитання патрульних про те, де громадянин взяв цей предмет, чоловік не зміг дати однозначної відповіді.

У обох випадках патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції з метою подальшого з’ясування усіх обставин справи. Громадян було передано слідчим.

Читати також: ШУКАЙТЕ ВКРАДЕНИЙ МЕТАЛ У “ПРИЙМАЛЬНИКАХ”

Шановні жителі міста! Якщо Ви стали свідком правопорушення – будь ласка, телефонуйте за номером 102. Це допоможе притягнути винних до відповідальності.

Патрульна поліція Кіровоградської області

https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here