НА КІРОВОГРАДЩИНІ ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ СОЦІАЛЬНА АКЦІЯ З ПІДТРИМКИ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ УЧАСНИКІВ АТО “ПАМ’ЯТАЄМО. ПІДТРИМУЄМО. ДОПОМАГАЄМО”

0
663
views
На Кіровоградщині проводитиметься соціальна акція з підтримки сімей загиблих учасників АТО "Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо"
Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулася нарада з підготовки проекту розпорядження голови ОДА “Про проведення в області соціальної акції “Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо”.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та представники громадських організацій.
Зазначена соціальна акція проводиться в області з метою забезпечення дієвого механізму реагування на проблемні питання сімей загиблих учасників антитерористичної операції (працевлаштування, покращення житлових умов, оздоровлення, навчання дітей, психологічна і правова допомога, забезпечення земельними ділянками тощо), а також з метою посилення уваги суспільства до потреб таких сімей.
Учасники наради узгодили план заходів проведення в області соціальної акції “Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо”, інструкцію соціального працівника, закріпленого за сім’ями загиблих учасників АТО в рамках проведення зазначеної акції, та форму Соціального паспорту таких сімей.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here