ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР ЄВРОКЛУБІВ «ЯРМАРОК ПРОЕКТІВ» ВІДБУДЕТЬСЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
1106
views
Обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів» відбудеться у Кропивницькому

22 березня 2018 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості  відбудеться обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів».

Захід відбудеться за ініціативи Ради євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного ЦДЮТ за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації та Управління освіти Кіровоградської міської ради.

Цього року подано 47 проектів соціального та культурологічного напряму від євроклубів та молодіжних організацій нашої області.

Під час проведення «Ярмарку проектів» євроклубівці будуть ділитись досвідом роботи над проектами та долучати до своєї діяльності партнерів з інших районів та закладів нашого регіону.

Керівники методичного об’єднання керівників євроклубів Кіровоградської області матимуть можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом своє діяльності, а також взяти активну участь у плануванні подальшої діяльності Ради євроклубів Кіровоградщини.

Початок заходу о 10.00.

Програма заходу додається.

Контактна особа: Олена Арутюнян, методист з міжнародних зв’язків та партнерства Кіровоградського обласного ЦДЮТ, голова Ради євроклубів Кіровоградщини. Тел.: (050) 172-57-51.

Програма проведення зустрічі лідерів та керівників євроклубів

«Ярмарок проектів»

у рамках проекту «Європа без кордонів»

Час проведення Захід Місце проведення
09.00-10.00 Заїзд та реєстрація учасників. Підготовка роботи Ярмарку проектів. КОЦДЮТ, хол

Актова зала

10.00 – 10.15 Відкриття «Ярмарку проектів» за участі представників влади, преси КОЦДЮТ

Актова зала

10.15 – 13.00 Проведення «Ярмарку проектів, презентація роботи євроклубів та інноваційних проектів самоорганізації громад КОЦДЮТ

Актова зала

13.00 – 13.30 Нагородження переможців конкурсу «Крокуємо до Європи», актуальних проектів, які були представлені під час Ярмарку проектів КОЦДЮТ

Актова зала

13.00 – 14.00 Зустріч з мережевої діяльності. Анонс проведення Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі та Фестивалю «Єврофест – 2018» до Дня Європи, діяльність МБІ Кіровоградщини КОЦДЮТ

Актова зала

14.00 – 14.30 Від’їзд учасників заходу

 

КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

КОМУНАЛЬНИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«КІРОВОГРАДСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ  ЦЕНТР  ДИТЯЧОЇ

ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here