ІНФОРМАЦІЯ ПРО СТАН ПРОЇЗДУ НА АВТОДОРОГАХ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ НА 08-00 ГОД. 19.03.2018 Р.

0
447
views

Протягом ночі на ліквідації засніженості та працювали 107 одиниць техніки, з яких 84 плужні та піскорозкидачі. Вночі по області сніжило, пориви вітру утворювали перемети та цілодобовий режим роботи дорожників забезпечив проїзд по всіх напрямках, хоча покриття місцями залишається дещо засніженим.

Нагадаємо, Служба автодоріг у Кіровоградській області та Облавтодор на період негоди працюють  у посиленому режимі цілодобово.

Негода до Кіровоградщини дісталася надвечір 18 березня, тож протягом ночі дороги загального користування від снігу та слизькості прибирали 97 одиниць техніки філій Кіровоградського облавтодору.

На разі проїзд забезпечений у повному обсязі, покриття місцями засніжене.

За інформацією диспетчера Служби автодоріг, за ніч випало 3 см снігу, пориви вітру утворювали перемети на дорогах, а температура повітря впала від +5 до -8. Нагадаємо, за повідомленнями синоптиків несприятлива погода протримається кілька днів, тож дорожники радять не виїздити на далекі відстані власним транспортом, та не покидати межі регіону, не дізнавшись про стан проїзду в інших областях.

Будьте пильними та відповідальними за кермом і не залишайтеся осторонь, коли хтось на дорозі потрапив у біду.

Служба автодоріг у Кіровоградській області та Облавтодор

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СТАН ПРОЇЗДУ НА АВТОДОРОГАХ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ НА 08-00 ГОД. 19.03.2018 Р.

Знято обмеження в‘їзду великовантажних транспортних засобів до м. Кропивницький. Обмеження діяло з 16-00 год. 18.03.2018 р., з метою сталої роботи снігоприбиральної техніки в місті.

Протягом доби погодні умови на більшій території України визначав активний циклон, який на ранок 19 березня перемістився із західних та південних областей у східному напрямку.

Станом на 08-00 год. 19.03.2018р. сильний сніг спостерігається у Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській та південно-східних частинах Полтавської і Черкаської областей, де сильний поривчастий вітер до 20 м/с спричиняє утворення переметів. Висота снігового покриву в деяких районах сягає до 20-25 см.

Невеликий сніг у Херсонській та Донецькій областях, у Запорізькій області – сніг з дощем.

Незначні опади у вигляді снігу в окремих районах Львівської області.

Покриття на автодорогах державного значення місцями засніжене.

Температура повітря коливається в межах від -6°до -16°С.

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській та Львівській областях невеликий сніг. Температура повітря -8°-14°С морозу. Стан покриття засніжений.

В Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, Служби автомобільних доріг в областях працюють в цілодобовому режимі.

Заборона руху не застосовувалась. Дорожні організації спільно з ДСНС та підрозділами патрульної поліції оперативно реагували на ситуації з недопущення виникнення заторів на автодорогах.

Проїзд дорогами державного значення та на їх перевальних ділянках забезпечено.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно 1120 одиниць техніки та 1470 робітників, в черговому режимі – 891 одиниця техніки та 1200 робітників.

За повідомленням УкрГМЦ 19 березня сильний сніг та хуртовини у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Миколаївській областях. У Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь. На решті території без опадів; на півдні та сході країни пориви вітру 15-20 м/с.

Укравтодор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here