ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ: ВІД ІДЕЇ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ

0
407
views

У Кропивницькому, в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся навчальний семінар на тему: «ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ: ВІД ІДЕЇ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ».

Навчання студентів в рамках освітньо-інформаційної кампанії організували департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій спільно з управлінням молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.

Головною метою проведеного  Workshop стало підвищення рівня активності серед молоді та залучення її до участі у розподілі частини бюджетних коштів, широкого інформування студентів про конкурс Громадський бюджет у Кропивницькому та майстер – клас з написання проектів в рамках конкурсу.

Під час тренінгу студенти ознайомились з теоретичною та практичною частинами підготовки та написання проектів, які можуть бути реалізовані за рахунок коштів міського бюджету. Студентам також роз’яснили особливості  кожного етапу процесу Громадського бюджету: подання, розгляд, голосування, визначення рейтингу проектів та їх реалізація.
Під час Workshop студенти університету активно та охоче долучилися до ігрового кейсу з написання проектів та спробували себе у ролі авторів. Найбільш активні та ініціативні представники студентського самоврядування пропонували ідеї проектів щодо благоустрою міста, розвитку спортивної інфраструктури, зон відпочинку, вирішення проблем довкілля.

Департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій висловлює щиру подяку адміністрації Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за сприяння в організації проведення Workshop.

Міська рада Кропивницького

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here