ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ ВИКРИЛИ КРОПИВНИЧАНИНА В ПРИЧЕТНОСТІ ДО КРАДІЖОК П’ЯТИ МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ

0
543
views
Працівники поліції викрили кропивничанина в причетності до крадіжок п’яти мобільних телефонів

Злодієм виявився 23-річний місцевий мешканець. Кропивничанин протягом трьох тижнів обкрадав магазин із продажу засобів зв’язку, в якому працював. Своїми діями громадянин завдав збитків на суму близько 38 тисяч гривень.

До Кропивницького відділу поліції звернувся регіональний начальник служби безпеки мережі магазинів із продажу мобільних телефонів та аксесуарів. Чоловік повідомив про крадіжку засобів зв’язку з приміщення одного з торговельних закладів. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження

У ході слідства було встановлено, що до злочину причетний працівник даного магазину. Зловмисник протягом робочого дня брав зі складського приміщення телефони та ховав до свого рюкзака. По закінченню роботи чоловік ніби нічого й не сталося виходив із магазину та йшов додому. Так злодію вдалося привласнити п’ять мобільних телефонів, які він продав з допомогою товариша.

«Наразі викритій особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Речові докази частково вилучено».

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here