ОСОБЛИВІ МАТУСІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СОЦІАЛЬНОМУ ПРОЕКТІ

0
455
views

«Я тебе відчуваю…» – під такою назвою відбувся соціальний проект, організований для особливих матусь новоствореною громадською організацією «Відчувай». Організатори розповідають, що головна мета проекту, аби кожна жінка відчула себе щасливою та яскравою.

– Мета проекту полягала у тому, щоб подарувавши професійне фото з дитиною, дати можливість мамам відчути себе неперевершеними красунями, яким все підвладне у їхньому житті. Відчути гордість та втіху за пройдений шлях разом зі своїм дитям, відчути споріднення один з одним та гармонію поглядів, – каже керівник ГО «Відчувай» Лілія Місюня, додаючи, що до проекту долучили членів організації.

З жінками працювали візажисти Ксенія Мельник та Наталя Мельник, майстри «Школи-макіяжу Олени Шмулій» – Вікторія Ракул, Любов Бабаєва, Тетяна Філіпова та фотограф Леся Присяжна.

– Цей проект був направлений на підтримку матусь, які виховують особливих діток. Найбільше раділи дітки, коли бачили перевтілення своїх матусь, казали, що вони дуже гарні, дивилися на них із захопленням. Тому нам важливо було донести, що їхні мами гарні, щасливі і яскраві! – розповідає візажист проекту Ксенія Мельник.

– Ця фотосесія стала подарунком для матусь, щоб трішки урізноманітнити і прикрасити їхнє життя. Наші діти – це наш всесвіт, тож хотілося показати, який цей всесвіт материнської любові! – відзначає фотограф Леся Присяжна.

Матусі, які взяли участь у проекті, щиро дякують організаторам та команді, яка їх перевтілювала, за такий гарний весняний подарунок. Деякі з них взагалі вперше взяли участь у професійній фотосесії, дивувалися, як розкривалися їхні дітки, щиро раділи отриманим враженням.

– У мене дуже позитивне враження і купа позитивних емоцій. Я давно хотіла спробувати фотосесію, але боялася, як відреагує дитина. Синок відреагував позитивно. Йому дуже сподобалося, – коментує мама особливого Віта.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here