КОНЦЕРТ «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
2050
views

На численні прохання, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирішили продовжити тур на підтримку синглу #Хочеш з майбутнього альбому гурту, реліз якого заплановано на весну цього року. Також, в програмі виступів – улюблені пісні з трьох студійних альбомів – “UNDERGROUND”, “ДИХАЮТОБОЮ” та “5хвилин”.

28 березня БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ  завітають до міста Кропивницький  з  концертом, який відбудеться о 19:00 в обласній філармонії.

В першій частині туру гурт дав 18 концертів, двічі завітавши до Львова.  А розпочався тур у вересні 2017-го в Лондоні, де гурт виступив вперше – на благодійному концерті у  Громадському Українському Центрі. У другій частині заплановано 15 концертів. До деяких міст музиканти завітають вперше, а в деякі приїдуть з цією програмою вдруге, – з концертами на біс. То ж, загалом в турі БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дасть 33 концерти, що стане рекордом для гурту!

Сингл #Хочеш було презентовано у вересні 2017 року на акустичному концерті в Києві. А нещодавно гурт презентував ніжний та чуттєвий кліп на цю пісню, який за короткий термін зібрав вже півмільйона переглядів!

Ось що розповів про цю пісню фронтмен гурту Сергій Танчинець: “Хочеш – пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема. Хочеш вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу “Тону” я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали “5 хвилин”. Тож Хочеш – наш третій рекорд по ніжності!

Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається”.

Подивитись кліп можна за посиланням: https://youtu.be/0EMowVnDrsU

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на свої виступи усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

28 березня 19:00, Обласна філармонія

Квитки https://bezobmezhen.com.ua/bez-obmezhen-krop/hall/

Тут можна подивитись репортажі з концертів в першій частині туру та наш стильний промо-ролік з кадрами концерту в Умані 14 лютого https://youtu.be/sjiIFa74ySo

Львів, Malevich  https://youtu.be/x6yzYC13AVM

Київ, Atlas – концерт повністю https://live.megogo.net/ua/view/3275121-bez-obmezhen.html
репортаж М2  https://youtu.be/Q_U_BF7oUdM

Дніпро, Poplavok https://youtu.be/E5hnHC4FCro

Найближчі концерти туру

28 березня Кропивницький

29 березня Дніпро

30 березня Кам’янське

 ​​Слідкуйте за новинами в соцмережах:

https://www.facebook.com/bezobmezhenua/

https://www.instagram.com/bezobmezhen

https://www.youtube.com/БЕЗОБМЕЖЕНЬ

Про гурт

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто  ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево в 1999-му році. З того часу гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» випустив 3 студійних альбоми, презентував більше 50 пісень,  8 кліпів, пісні гурту увійшли до саундтреків до декількох фільмів. Гурт бере участь у численних фестивалях та подіях – Atlas Weekend, Respublica, Бандерштат, Файне місто, Тарасова Гора, Импульс фест TattoCollection, Червене вино, Рок’ N ‘Січ, Октоберфест, RockSummerFest. ByПростоРадио, Рок-Булава, Арт-Пікнік Слави Фролової, Трикутник, «Ше.Фест» та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ. Пісні та кліпи «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»  присутні в ефірі багатьох радіостанцій та телеканалів України. 

Склад гурту сьогодні:
Олександр Адаменко – бас-гітара;
Олексій Бережний – ударні;
Андрій Радько – гітара;

Ігор Рибар – гітара;
Сергій Танчинець – фронтмен.

Відео​​

Хочеш – https://youtu.be/0EMowVnDrsU

Тону – https://youtu.be/9F2JHLAa7-4
Без неї ніяк – https://youtu.be/TJ3Ci4yeQpA

Налий мені вина https://youtu.be/_U6krnu8Dvc

Зима https://youtu.be/HoQOWZUcIts

Розкажи https://youtu.be/w7FYRhfslqc

Underground https://youtu.be/L9S1thnZ78M

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, VRODA, ІВАН ЛЕНЬО – ДОЛЕ МОЯ https://youtu.be/NOV8k4BUrPs

Аудіо
https://soundcloud.com/bezobmezhen

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в онлайн-сторах:

iTunes: https://apple.co/2EqB4xX

Google play: http://bit.ly/2E8Fgiw

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here