КІРОВОГРАДСЬКИЙ «ІНВАСПОРТ» ПРО УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАННЯХ, ЧЕМПІОНАТАХ УКРАЇНИ ТА ОБЛАСНИХ ЧЕМПІОНАТАХ

0
913
views
Кіровоградський «Інваспорт» про участь у міжнародних змаганнях, чемпіонатах України та обласних чемпіонатах

В м. Одеса з 20 по 25 лютого відбувся чемпіонат України з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

В складі команди регіонального центру «Інваспорт» прийняли участь вихованці тренера Сабіни Табачук: МСУ Микола Миргородський виборов третє місце у вправі R-1 та четверте у вправі R-3, Олексій Олійник десяте місце у вправі R-1 та Олексій Голодок п’яте місце у вправі R-1 та восьме у вправі R-3.

З 27 лютого по 1 березня в м. Бахмут (Донецька обл.) пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку. Вихованки ЗТУ О. Соколовського МСУМК Анастасія Мисник стала чемпіонкою України зі штовхання ядра. Друге місце виборола Вікторія Шпачинська, яка отримала шанс потрапити у основний склад збірної команди України. Вихованка тренера Галини Михалюкової Анастасія Коновальчук посіла другі місця на дистанціях 60м та 100м. Вихованець тренера Олега Боришполя посів п’яте місце в змаганнях зі штовхання ядра.

На спортивній базі «Святошин» м. Київ в лютому пройшов чемпіонат України з волейболу серед юніорів та юніорок.

Збірні команди регіонального центру «Інваспорт» представляли вихованці та вихованки тренера Катерини Сущенко з Новомиргородської школи-інтернату для дітей з вадами слуху.

За підсумками змагань хлопці посіли ІV, а дівчата V місце.

В м. Кропивницький 14 березня на базі клубу УВП УТОС проведено чемпіонат області з шашок серед жінок та чоловіків з вадами зору.

Серед жінок перше місце здобула представниця ВПО УТОС м. Кропивницький Тамара Кішовар, друге місце спортсменка з Олександрійського ТПО УТОС Шульженко Наталія, третє місце з ТПО УТОС м. Кропивницький Валентина Юхименко.

Серед чоловіків перше місце зайняв представник ТПО УТОС м. Кропивницький майстер спорту України Микола Король, який прийматиме участь у чемпіонаті України у м. Луцьк з 21 по 30 березня. На другому місці спортсмен з м. Олександрії ТПО УТОС Василь Дмитренко і третє місце у Андрія Кішовара ВПО УТОС м. Кропивницький.

З 14 по 16 березня в м. Миколаїв пройшов чемпіонат України з греко-римської та вільної боротьби серед спортсменів з вадами слуху серед кадетів та молоді.

Збірну команду регіонального центру «Інваспорт» представляли вихованці тренера Василя Русецького з Новомиргородської школи-інтернату для дітей з вадами слуху.

Кращий результат з греко-римської боротьби показав Дмитро Шолька – друге місце у ваговій категорії 59 кг, п’яті місця вибороли Андрій Півень, Владислав Потьомкін та шосте місце у Олександра Абакелії (60 кг).

У змаганнях з вільної боротьби серед юніорів Дмитро Юкша – перше місце, серед кадетів на другому місці Дмитро Шолька, Владислав Потьомкін, Андрій Півень, на третьому місці Олександр Абакелія.

15 березня в басейні СДЮШОР «Надія» регіональним центром «Інваспорт» було проведено чемпіонат області з плавання. Основною метою змагань було провести відбір кращих плавців у складі збірної команди регіонального центру «Інваспорт» для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади ”Повір у себе”.

Захищати честь збірної команди області здобули кращі спортсмени тренерів РДЮСШІ «Інваспорт» Наталії Лінчевської та Руслана Нагорного: Максим Музика, Ахат Кисельов, Тарас Білозір, Гліб Грицай, Олександра Воронова, Вікторія Зінов’єва.

З 17 по 22 березня пройшов чемпіонат України з кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху у м. Київ.

Збірну команду регіонального центру «Інваспорт» представляли вихованці ЗТУ Олени Ібрагімової : МСУМК Олександр Костик, ЗМСУ Сергій Фомін та Юлія Балацька.

Відповідно спортсмени зайняли місця:

О.Костик:

у вправі МГ-9 – І місце;

у вправі МГ-6 – І місце та встановив рекорд України;

С.Фомін:

у вправі МП-8 – ІІ місце;

у вправі МП-5 – І місце та встановив рекорд України;

у вправі МП-6 – І місце;

у вправі МП-10 – І місце;

Ю.Балацька:

у вправі МГ-9 – ІІІ місце;

у вправі МГ-5 – ІІІ місце;

у вправі ГП-4 – ІІІ місце.

У перших міжнародних змаганнях серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату у 2018 році від РЦ «Інваспорт» прийняв участь майстер спорту України міжнародного класу Сергій Бойко (тренер О.Редозубов).

На міжнародному турнірі з настільного тенісу, який відбувся у березні цього року в Італії Сергій Бойко зайняв ІІІ місце та отримав бронзову медаль.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here