ФАХІВЦІ СЛУЖБИ ПОРЯТУНКУ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ В КУЛЬТОВИХ БУДІВЛЯХ КРОПИВНИЦЬКОГО

0
382
views
ФАХІВЦІ СЛУЖБИ ПОРЯТУНКУ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ В КУЛЬТОВИХ БУДІВЛЯХ КРОПИВНИЦЬКОГО

Наразі триває цикл профілактичних заходів на об’єктах, що будуть задіяні під час відзначення великого християнського свята – Великодня. Протягом березня і на початку квітня по усій Кіровоградській області відбуваються перевірки стану пожежної безпеки культових споруд та роз’яснювальна робота із священнослужителями й вірянами щодо правил пожежної безпеки під час ритуальних заходів.

3 квітня фахівці Кіровоградського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області з’ясували стан пожежної безпеки Собору на честь ікони Божої Матері «Всецариця», Храму на честь Пресвятої Богородиці та Спасопреображенського собору в м. Кропивницький. Зокрема під час перевірок рятувальники відпрацьовували плани та картки пожежогасіння на культові споруди, перевіряли джерела протипожежного водопостачання, наявність первинних засобів пожежогасіння, стан евакуаційних виходів тощо.

Крім того, були проведені інструктажі щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки з обслуговуючим персоналом православних храмів.

Також серед вірян та служителів культових будівель розповсюджено пам’ятки щодо правил пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here