«НАРОДНЕ СЛОВО» СТАЛО СПІВЗАСНОВНИКОМ ІНФОРМАЦІЙНОЇ АГЕНЦІЇ

0
1481
views
«НАРОДНЕ СЛОВО» СТАЛО СПІВЗАСНОВНИКОМ ІНФОРМАЦІЙНОЇ АГЕНЦІЇ. Фото Ігоря Демчука

Сучасне життя потребує від традиційних ЗМІ нових креативних підходів, аби, з одного боку, зберігати традиції, а з другого – впроваджувати новітні технології. 

Саме ці тенденції надихнули редакторів основних видань Кіровоградщини  – «Народного слова», «України-Центр» та «Кіровоградської правди»  – на створення інформаційної агенції CBN («Центрально-українське бюро новин», Central Ukrainian Bureau of News). На чолі CBN став відомий продюсер та сценарист Вадим Мурований, людина, яка перетворила обласне телебачення в одну з найкращих регіональних телерадіокомпаній України.

Як казав один з героїв забороненого в Україні радянського фільму «Москва сльозам не вірить», театр помре, а його місце займе телебачення. Як відомо, його пророцтво виявилось помилковим. Помиляються і ті, хто вважає, що час друкованих ЗМІ минув. Ні, ми осучаснюємося, удосконалюємо формат та працюємо по-новому.

Спільний проект допоможе нам більш грунтовно підходити до пошуку, вибору та підготовки матеріалів. Вибудовуючи спільну стратегію, ми маємо намір змінити формат подання інформації. Таким чином, на сайті інформагенції (http://cbn.com.ua) оперативно з’являтимуться найсвіжіші новини, газета ж зосередиться на більш аналітичних, ексклюзивних, оригінальних матеріалах наших штатних та позаштатних авторів.

Але «Народне слово» стане ближче до читачів, адже ми ще більше розповідатимемо про людей, що живуть в усіх куточках нашої області, але це буде легше зробити, бо, об’єднавшись, ми стали втричі потужнішими, мобільнішими та допитливішими. Тож чекайте нашу команду – а це відомі журналісти, телевізійники, ведучі, фахівці з впровадження новітніх технологій – на своїх територіях.

«Народне слово» має свої традиції, поважає та зберігає їх, і в той же час ми рухаємося вперед. В такий політично та економічно непростий час, коли агресор веде цілеспрямовану інформаційну війну, українці як ніколи потребують правди та підтримки. Саме заради цього ми об’єдналися. Ми переконані: однією з найважливіших речей в житті є довіра. А найціннішим для нас є довіра читачів «Народного слова»,  – наголосила під час презентації агенції CBN у Кропивницькому редактор видання Оксана Рибченкова.

«Наша мета – стати однією з провідних регіональних інформаційних агенцій новин, яка, з одного боку, надаватиме людям актуальну, достовірну та незалежну інформацію, з іншого – можливість висловлювати її всім, хто цього потребує, користуючись нашим прес-центром», – зазначив Вадим Мурований.

Прес-центр CBN, обладнаний за останнім словом техніки, надаватиме послуги з проведення прес-конференцій, брифінгів, тренінгів та інших заходів.

Адреса CBN: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал». Вхід до приміщення відкритий з 10.00 до 19.30 в робочі дні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here