УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ПРИЗОВНИКІВ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

0
978
views

Цієї весни 690 юнаків з Кіровоградщини підуть служити до Збройних Сил України. Сьогодні в обласному збірному пункті відбулися урочисті проводи 1 партії призовників Кіровоградської області на строкову військову службу. Ближчим часом 150 юнаків навчатимуться захищати Батьківщину у різних військових частинах. 
До обласного збірного пункту завітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Звертаючись до майбутніх військовослужбовців він наголосив, що усіх справжніх чоловіків, незалежно від фаху та професії об’єднує вміння захищати Україну.
– Ви не братимете участі у бойових діях Російсько-Української війни. Ваша задача навчитись бути захисником і показати агресору, що українці вміють тримати зброю, здатні захистити себе, свою родину та свою країну, – наголосив посадовець.

Нагадаємо, 15 лютого цього року Президент України підписав Указ “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році”, відповідно до якого здійснюється звільнення в запас та призов на строкову військову службу. Урядом затверджено, що протягом весняного призову до лав Збройних Сил України буде направлено 690 призовників з Кіровоградщини.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here