ЗВІТ УКРАВТОДОРУ ПРО ПЕРЕВІРКУ ЯКОСТІ ПРОВЕДЕНИХ ДОРОЖНІХ РОБІТ ОЧІКУЄТЬСЯ В СЕРЕДИНІ ТРАВНЯ

0
674
views
ЗВІТ УКРАВТОДОРУ ПРО ПЕРЕВІРКУ ЯКОСТІ ПРОВЕДЕНИХ ДОРОЖНІХ РОБІТ ОЧІКУЄТЬСЯ В СЕРЕДИНІ ТРАВНЯ

Кабінет Міністрів України в рамках виконання завдань з масштабного будівництва доріг планує в середині травня заслухати звіт Державного агентства автомобільних доріг України щодо перевірки якості дорожніх робіт. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Сьогодні, 13 квітня, він знаходиться з робочою поїздкою на Черкащині, де, зокрема, інспектує стан виконання робіт на трасі «Київ-Одеса».

«В 2016 році стартувала програма капітального ремонту, будівництва доріг. Цього року ми виділимо майже 47 млрд грн – серйозні кошти, які маємо направити на дороги, – сказав Глава Уряду. – Ми контролюємо якість по всій країні. В середині травня буде звіт Укравтодору по всіх ділянках. Все, що буде зроблено халтурно – платити за це не будемо».

Глава Уряду також повідомив, що трасу «Київ-Одеса» приведуть до прийнятного до руху автотранспорту стану вже до 1 травня.

«Також ми продовжуємо п’ятирічну програму з’єднання обласних центрів якісними дорогами і проект Go-highway – від Львова на Тернопіль, Вінницю, Умань Одесу, Миколаїв та Тернопіль», – сказав Глава Уряду.

Цього року загальний дорожній бюджет перевищує 47 млрд грн – без урахування коштів від митного експерименту. З них понад 11 млрд грн будуть направлені на реалізацію найбільш перспективних проектів, в тому числі трас М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-12 Львів – Тернопіль – Умань, М-05 Київ – Одеса, Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, Н-03 Житомир – Чернівці тощо.

Субвенція місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах становить 11,5 млрд грн.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here