БЕЗКОШТОВНЕ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ

0
2400
views
БЕЗКОШТОВНЕ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ

У рамках меморандуму про співробітництво між Державною службою зайнятості та Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Українська студентська спілка» у центрах зайнятості України, в тому числі Кіровоградщини, реалізується соціальний проект з вивчення англійської мови на базі онлайн-платформи «Lingva Skills» зареєстрованими безробітними, зокрема, з числа внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників антитерористичної операції.

Це допоможе їм підвищити конкурентоспроможність на ринку праці, дасть можливість швидше знайти гідну роботу чи відкрити власну справу.

«На Кіровоградщині лише в цьому році навчатися англійській уже виявили бажання майже 80 осіб зі статусом безробітного», – зазначила начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Вікторія Бернікова.

Що ж необхідно зробити безробітному, аби безкоштовно вивчити англійську?

Насамперед, потрібно звернутися до того центру зайнятості, де особа зареєстрована як безробітна, з проханням включити до програми безкоштовного навчання за проектом «Lingva Skills», надати фахівцю свою адресу електронної пошти будь-якого українського провайдера. Координатори проекту виконають необхідні технічні операції, і особистий консультант центру зайнятості повідомить Вам персональний пароль для входу в систему. Після цього безробітний може з власного комп’ютера розпочинати навчання.

Онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв’язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання. Зазначений курс враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.

Переваги навчання на платформі LingvaSkills:

  • гнучкий графік занять (кожний користувач сам вибирає час і тривалість виконання вправ);
  • можливість навчання з нульового рівня (навчання адаптоване для різного рівня знань);
  • зворотній зв’язок (цілодобовий контакт із користувачами завдяки онлайн чату, що передбачено даною технологією);
  • достатньо лише 15-30 хвилин на день для помітного результату вже через 30 днів;
  • навчання безкоштовне.

Громадяни, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні, та прагнуть стати конкурентоспроможним на ринку праці, успішно знайти роботу своєї мрії, можуть скористатися унікальним шансом освоїти або поглибити знання найбільш поширеної у світі іноземної мови.

Для того, щоб пройти безкоштовне онлайн навчання англійській мові, безробітні громадяни можуть звертатися до центрів зайнятості за місцем перебування.

Відділ організації професійного навчання обласного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here