КОНСУЛЬТАЦІЇ ВІД ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ СПІЛЬНО ЗІ СТУДЕНТАМИ ПРОСТО НЕБА НА КІРОВОГРАДЩИНІ

0
667
views
КОНСУЛЬТАЦІЇ ВІД ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ СПІЛЬНО ЗІ СТУДЕНТАМИ ПРОСТО НЕБА НА КІРОВОГРАДЩИНІ

Мешканці Кропивницького та районних центрів Кіровоградської області відтепер зможуть отримувати оперативну правову допомогу щовівторка та щочетверга без зайвої витрати час завдяки роботі фахівців юстиції в спеціально облаштованих інформаційних наметах.

Правопросвітницька робота просто неба відновилася сьогодні, 17 квітня, у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» на території всієї Кіровоградщини.

«Цього року процес інформування громадян на вулицях міста дещо вдосконалився. Зокрема відсьогодні до процесу надання правової допомоги будуть долучатися і студенти-консультанти юридичних клінік, які працюють при місцевих вишах. Завдяки цьому вони зможуть не тільки вдосконалити свій рівень правових знань, а й спробувати свої сили в практичній площині», – відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Зі свого боку студент Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П.Сая Олександр Лещенко розповів, що мотивувало саме його приєднатися до правопросвітницької роботи. За його словами, участь у консультуванні є потужним поштовхом до саморозвитку та здобуття практичних навичок. Більш того, робота в інформаційних наметах дозволить навчитися працювати з цільовими аудиторіями, розуміти, що саме цікавить ту чи іншу категорію населення і які проблеми є найтиповішими для всіх верств суспільства.

Додатково: у Кропивницькому впродовж квітня інформнамети працюватимуть 19.04. (площа Б. Хмельницького), 24.04. (площа перед міськрадою), 26.04. (парк Ковалівський).

Прес-служба ГТУЮ у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here