400-ТА ПАРА ЗАКОХАНИХ ОДРУЖИЛАСЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗА ПРИШВИДШЕНОЮ ПРОЦЕДУРОЮ

0
603
views
400-ТА ПАРА ЗАКОХАНИХ ОДРУЖИЛАСЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗА ПРИШВИДШЕНОЮ ПРОЦЕДУРОЮ

У Кропивницькому в приміщенні  обласного художнього музею сьогодні, 18 квітня, відбулася ювілейна реєстрація стосунків за пришвидшеною процедурою. Наречені Олег Філіппов і Вікторія Чубенко стали чотирьохсотими закоханими, які одружилися за пришвидшеною процедурою на Кіровоградщині.

«Серед мешканців області сервіс «Шлюб за добу» з кожним місяцем користується все більшою популярністю. І це підтверджують статистичні дані. Якщо в минулому році в Кропивницькому кожна шоста пара одружувалася за пришвидшеною процедурою, за результатами першого кварталу 2018 року практично кожна друга церемонія відбувається в рамках проекту», – відзначив заступник начальника обласного управління юстиції з питань державної реєстрації Олег Потьомкін.

Своїми враженнями від участі в проекті «Шлюб за добу» поділились і самі наречені.

«Ми знайомі вже давно, оскільки разом навчались в одній школі. Однак, почали будувати серйозні стосунки близько чотирьох років тому. У результаті вирішили одружитися. Дійшли думки, що не будемо витрачати час і скористаємося перевагами реєстрації за пришвидшеною процедурою. Усе пройшло на найвищому рівні й без 30-денного очікування», – розповів Олег Філіппов.

Варто відзначити, що проект «Шлюб за добу» стартував на території Кропивницького 31 березня 2017 року. 2 грудня 2017 року сервіс почав діяти і в Олександрії.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here