БІЗНЕС + БЛАГОДІЙНИКИ = РЕАЛЬНА ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ

0
1594
views
БІЗНЕС + БЛАГОДІЙНИКИ = РЕАЛЬНА ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ

13 квітня засновник групи компаній «I & U Group» Сергій Тарасов в складі волонтерської місії відвідав Авдіївку Донецької області. Спільно з керівниками благодійного фонду «Стрічка надії» Сергій Дмитрович і Катерина Сергіївна Тарасови (на знімках) вручили бійцям речі і великодні подарунки з привезеного ними гуманітарного траншу, а потім пройшли разом з військовослужбовцями по периметру навколо блокпоста.

Враження від цієї поїздки і спілкування з українськими вояками-захисниками були дуже насиченими, і Олексій Кошевець, засновник БФ «Стрічка надії», із задоволенням поділився ними з журналістами.

– Олексію, розкажіть, де ми знаходимося?

– Ми знаходимося на передовій, це місто Авдіївка, найкрайніша точка фактично, сектор так званої дев’ятки – місця, яке частіше за все піддається обстрілам з танків, з мінометів. Далі йде вже зона безпосередньо передової, де ведуться бойові дії.

З якою місією перебуває тут сьогодні відомий вже всій Україні благодійний фонд «Стрічка надії»?

– Ми сьогодні привезли літню форму, літнє взуття – те, у чому зараз мають найбільшу потребу бійці, спеціально під їх розміри. Приїхали в полк «Київ», який тут несе службу. Привезли те саме хлопцям з «Правого сектора», які захищають державу спільно з бійцями Збройних сил України. Забезпечили всіх і наборами першої необхідності – це шампуні, гелі для душу, дезодоранти тощо. Тим хлопцям, які несуть тут службу, не завжди це, по-перше, по кишені, а по-друге – рідко є можливість поїхати і купити. Також привезли безліч чудових пасок як привітання зі святами.

– Хтось надавав вам фінансову підтримку?

– Так, звичайно, це група компаній I & U Group і її засновник, Сергій Дмитрович Тарасов, який вже не першу поїздку в зону АТО істотно нам допомагає в різних гуманітарних місіях. Організувати, привезти допомогу, закупити цю допомогу. Те, що потрібно сьогодні фронту, – необхідно постійно. Тобто багато речей дає сама держава, але є тонкощі, які вони не можуть вирішити. Зараз це взяв на себе Сергій Дмитрович, який через нас допомагає і передає цю допомогу фронту і хлопцям, які несуть службу.

– Хлопцям сподобалися подарунки?

– Так, хлопці вдячні, ви самі можете побачити, скільки радості на їхніх обличчях, вже вибирають форму, взуття, хто який набір візьме, хто яку паску. Найприємніше, що може бути, – це бачити щасливі обличчя дітей, які щодня ходять під кулями, в бронежилетах, у важких умовах. Адже кожен день може бути останнім… Це війна.

Оксана ЧИКАНЧІ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here