ДОРОГИ, ЯКІ МИ РЕМОНТУЄМО

0
587
views
ДОРОГИ, ЯКІ МИ РЕМОНТУЄМО

Дорожники Кіровоградщини почнуть ремонтувати дорогу на Миколаїв наприкінці квітня. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг в області Вадим Коюденко на апаратній нараді в ОДА цього тижня, повідомляє CBN.

За словами Коюденка, на ділянці 33 кілометри – від Кіровограда майже до Полтавки Бобринецького району – проводитиметься поточний середній ремонт.

Нагадаємо, наприкінці березня три бригади державного підприємства «Кіровоградський облавтодор» почали ліквідовувати вибоїни на дорозі Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв.

Пан Коюденко розповів також, що цьогоріч на дорогах Кіровоградщини у рамках проведення робіт з експлуатаційного утримання поліпшуватимуть безпеку дорожнього руху.

За словами Коюденка, на це передбачено 12,5 мільйона гривень.

«Це дозволить облаштувати 16 пішохідних переходів засобами індивідуального освітлення, модернізувати один світлофор, замінити майже п’ять кілометрів тросового та бар’єрного огородження, влаштувати штучне освітлення, – розповів він. – Також для збереження доріг у цьому році буде використано 24,5 мільйона гривень на поверхневі обробки, що дасть змогу зберегти близько трьох десятків кілометрів доріг державного значення».

Дороги державного значення, які знаходяться на території Кіровоградщини, відновлять до 1 травня. Доручення привести до належного стану дорожні шляхи у всіх регіонах дав уряд, пояснив на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

«До першого травня прем’єр-міністр поставив завдання відновити дороги державного значення і забезпечити проїзд дорогами іншого значення, – наголосив Сергій Кузьменко. – Нині роботи на трасі Київ – Умань тривають. Наші дорожні служби працюють, погода почала цьому сприяти, маємо перші результати. Бачив роботи і на дорогах територіального значення. Просив би, щоб ремонтні роботи відповідної якості активно тривали на території області і щоб ми ефективно використовували ті фінансові можливості, які у нас є, на стратегічну мету – будівництво доріг».

Як уточнив Вадим Коюденко, наразі в області на дорогах державного значення працюють 18 бригад. Відновлення проїзду на дорогах іншого значення відбудеться до 1 червня. Зокрема, роботи тривають на трасі Київ – Умань, на ділянках доріг Кіровоград – Стрий, Кіровоград – Дніпро, Кіровоград – Полтава.

За інформацією головного шляховика області, у травні відкриють об’їзну дорогу довкола Знам’янки.

«Ще одним здобутком 2017 року є відкриття руху на дорозі навколо міста Знам’янка, на будівництво якої лише минулого року витрачено більше 108 мільйонів гривень із різних джерел фінансування. На поточний рік заплановано завершення робіт із введенням даного об’єкта в експлуатацію», – наголосив Вадим Коюденко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here