НАПРИКІНЦІ КВІТНЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ВІДБУДЕТЬСЯ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОВИЙ ДИКТАНТ»

0
418
views

25 квітня о 12:00 у Кропивницькому на базі Центральноукраїнського технічного університету відбудеться «Всеукраїнський правовий диктант», у якому можуть взяти участь всі ті, хто має бажання перевірити власний рівень правових знань.

«Проект «Всеукраїнський правовий диктант», запроваджений Експертною юридичною службою за підтримки Мін’юсту, є важливою соціальною ініціативою, яка має вагоме значення для українського суспільства. Як показує практика, халатне ставлення до особистої правової культури, може принести чимало проблем і неприємностей. Однак, долучившись до проекту, кожний громадянин отримає унікальну можливість впевнитись у власному рівні знань і зрозуміти, чи досконало він володіє законними інструментами захисту своїх прав. По-друге, на основі отриманих результатів координатори проекту проаналізують фактор правової освіченості населення в регіональному розрізі. Це надзвичайно важливо, адже від цього залежить рівень життя кожного з нас», – заявив керівник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Варто відзначити, що ті громадяни, які хочуть взяти участь у проекті, однак, не мають можливості прибути в Кропивницький, можуть пройти тестування безкоштовно в дистанційному режимі 25 або 26 квітня. Для цього необхідно зареєструватися на сайті https://www.vpd.in.ua/, після чого в учасника з’явиться доступ до необхідної опції.

За матеріалами прес-служби обласного управління юстиції

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here