НА КРОПИВНИЧЧИНІ ШУКАЧАМ РОБОТИ ЗАПРОПОНОВАНО МАЙЖЕ 1500 ВАКАНСІЙ

0
582
views

Днями фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості провели виїзний інформаційний захід для населення с. Оситняжки Великосеверинівської об’єднаної територіальної громади.

Особливістю даного виїзного заходу стало використання Мобільного профорієнтаційного центру – пересувного «кабінету» профорієнтації, який може приїхати до будь-якої точки району чи області і розпочати повноцінну роботу.

Місцевим мешканцям було запропоновано понад 1400 вакансій наданих до міськрайонного центру зайнятості роботодавцями м. Кропивницького та Кіровоградського району. Всі бажаючі ознайомилися з детальними умовами праці запропонованих вакансій та отримали консультації від фахівців центру зайнятості щодо умов реєстрації та послуг служби зайнятості.

У першу чергу, шукачів роботи цікавились такими аспектами вакансій:

  • конкурентний рівень заробітної плати;
  • зручна транспортна розв’язкою;
  • можливість перевезення працівників до місця роботи;
  • гідні умови праці та графік роботи.

Найбільший попит спостерігався за такими вакансіями: електромонтер, продавець продовольчих та непродовольчих товарів, вантажник, верстатник широкого профілю, охоронник, інженер, менеджер зі збуту та ін.

Для закріплення оприлюдненої інформації, фахівцями центру зайнятості було роздано інформаційний матеріал у вигляді буклетів про основні напрямки діяльності державної служби зайнятості України.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here