ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗІ ЗВЕРНЕННЯМИ ГРОМАДЯН, ЩО НАДІЙШЛИ ДО КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОДА У І КВАРТАЛІ 2018 РОКУ

0
584
views
До обласної державної адміністрації протягом І кварталу надійшло 293 письмових звернень, 68 громадян звернулись на особистий прийом керівництва облдержадміністрації, 4882 громадянина зателефонували на “гарячу лінію голови Кіровоградської обласної державної адміністрації”.

Загальна кількість звернень порівняно з відповідним періодом минулого року зменшилась на 1513. Переважна більшість питань, які порушили громадяни, стосувалась комунальної сфери – 1160 (22,1 %), соціального захисту – 809 (15,4 %), транспорту та зв’язку – 389 (7,4 %), охорони здоров’я – 259 (5,0 %).
Загальна кількість колективних звернень, що надійшли до обласної державної адміністрації збільшилась на 4 порівняно з відповідним періодом минулого року і становить 46.
Через Адміністрацію Президента України надійшло 41 звернення, що на 10 менше порівняно з відповідним періодом 2017 року.
Кількість звернень, що надійшли через Кабінет Міністрів України зменшилась на 14 порівняно з відповідним періодом минулого року і становить 22.
Через Верховну Раду України надійшло 21 звернення, що на 16 більше порівняно з відповідним періодом 2017 року.
За територіальною ознакою, у розрахунку на 10 тис. населення найбільше звернень надійшло із Кіровоградського, Устинівського, Онуфріївського, Новгородківського, Олександрівського, Бобринецького, Вільшанського районів, найменше – із Маловисківського, Олександрійського, Петрівського районів.
Велика увага керівництвом облдержадміністрації приділяється розгляду звернень найменш захищених категорій населення та учасникам бойових дій.
Майже 56 % звернень вирішено позитивно. 75 громадян надіслали свої подяки за оперативне вирішення питань.
З метою надання безоплатних консультацій особам, які потребують соціального захисту та підтримки, утворено безоплатну юридичну консультацію. Юридична консультація надається щосереди та щочетверга з 14.00 до 16.00 в приміщенні відділу роботи із зверненнями громадян.
Відділ роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here