ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД У ЛІСОПАРКОВІЙ: ДСНС РАЗОМ З ПОЛІЦІЄЮ

0
723
views

Наразі в усіх зелених зонах Кіровоградщини відбуваються профілактичні рейди, організовані Управлінням ДСНС у Кіровоградській області за участю представників поліції та лісових господарств. Метою цих заходів є запобігання пожежам у лісових масивах під час вихідних та святкових днів. 

Робота відбувається шляхом безпосереднього спілкування учасників рейдів та відпочивальників. Адже лише просте слово та щирий заклик може бути якнайкраще почутий та зрозумілий співрозмовникам.

 

 

Так, щойно завершилось відпрацювання одного з найпопулярніших місць відпочинку в обласному центрі – Лісопаркової зони. Тут в затишку струнких сосен зібрались багато компаній відпочивальників. Представники Управління, Кіровоградського міськрайонного відділу ДСНС в області, лісового господарства та поліцейські нагадали громадянам, що в пожежонебезпечний період не можна розводити багаття в лісових масивах. Також закликали берегти ліс від пожеж – не кидати на землю, вкриту сухою рослинністю чи хвоєю, недопалки, сірники, легкозаймисті речовини тощо. Слід зазначити, що співрозмовники з розумінням ставились до не зовсім святкової теми розмови та обіцяли не чинити ніякої шкоди довкіллю. Завершуючи рейд, рятувальники роздавали усім листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here