НА КІРОВОГРАДЩИНІ ПОБУЗЬКИЙ ФЕРОНІКЕЛЕВИЙ КОМБІНАТ НАРОЩУЄ ПОТУЖНОСТІ

0
1053
views

Побузький феронікелевий комбінат запустив лінію з випуску фракційного щебеню потужністю 25 тис тонн на місяць. Будівництво відповідної лінії з виробництва було закінчено в другій половині 2017 року. Після отримання необхідних документів і випробувань установка введена до експлуатації.

В перший час роботи лінії в режимі пусконалагоджувальних робіт, потужність випуску становила близько 300 тонн за зміну. В подальшому цей показник буде зростати.

На будівництво було витрачено в цілому 7 млн ​​грн, які підприємство планує окупити менш ніж за рік. Зараз ПФК продає щебінь за невисокими цінами, щоб залучити покупців. Надалі заплановано виробляти даний матеріал з рентабельністю не нижче 15%.

ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат» — єдине в Україні підприємство, що виробляє в промисловому масштабі феронікель з бідних окиснених нікельміських руд в селищі Побузьке, Голованівського району Кіровоградської області.

Власником Побузького феронікелевого комбінату є Міжнародна група Solway Investment Group. Група веде свою діяльність з 2002 року і є приватною компанією, що веде диверсифікований бізнес в гірничодобувній і металургійній індустріях. Ключові компанії групи зареєстровані в Швейцарії, Люксембурзі та на Кіпрі, 100 % статутного капіталу належить громадянам ЄС. Основні виробничі активи Solway сконцентровані в Македонії, Гватемалі, Індонезії та України.

Національний промисловий портал, з посиланням на прес-службу компанії

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here