ШКОЛЯРІ З КІРОВОГРАДЩИНИ ЗАЗИРНУЛИ У ВІЙСЬКОВЕ МАЙБУТНЄ

0
483
views
Фото CBN

Завдяки проекту «Захисник Кіровоградщини» понад 50 дітей з різних районів області змогли на декілька годин заглянути у власне майбутнє. Ті учні, хто вирішив присвятити своє життя захисту Батьківщини, змогли відвідати військову академію у місті Одеса. 

На сьогодні академія – сучасний міжвидовий військовий навчальний заклад, який має цікаві історичні традиції та більш ніж вікову історію і здійснює підготовку військових фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр». Там готують спеціалістів як для Збройних Сил України, так і для цивільного життя.

Що б більш докладно познайомитися з життям курсантів військових наприкінці квітня й відбулася поїздка до військової академії сухопутних військ. Запросили всіх тих, хто виявив бажання вивчати військову справу у різноманітних військових вишах. Мета проста – познайомити претендентів на офіцерське звання з побутом та перспективами в самому навчальному закладі. На жаль, не всі змогли поїхати, але старшокласники з семи районів (Олександрійський, Знам’янський, Долинський, Новгородківський, Кіровоградський, Маловисківський, Голованівський) та Кропивницького – навіть з батьками – потрапили до Одеси.

Детальніше у матеріалі CBNДіти з Кіровоградщини зазирнули у майбутнє

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here