У КРОПИВНИЦЬКОМУ СТАРТУВАЛИ ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО “СИЛА ЖИТТЯ. SPORT”

0
537
views
У Кропивницькому проходять обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО "Сила життя. Sport" Фото Ігоря Демчука

Урочисте відкриття змагань, приурочених до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбулось на території обласного госпіталю. В змаганнях беруть участь бійці 3 окремого полку спеціального призначення, представники Національної гвардії України, обласного військового комісаріату та учасники і ветерани АТО. Військовослужбовці випробують свою міць, влучність та кмітливість в армреслінгу, шахах, дарці, настільному хокеї та фрісбі.

Учасників змагань зі святом привітали заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, а також голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов.
“Минає 73 роки від Дня перемоги, знімаються ідеологічні нашарування тих подій. Зараз Україна захищається від російського агресора і впевнений, що з такими відважними захисниками ми переможемо”.
Під час урочистостей Сергій Коваленко разом з Олександром Чорноіваненком нагородили медаллю “За гідність і патріотизм” волонтерів, педагогів та учнів Великовиськівської школи, Соколівського НВО, викладачів та студентів Кіровоградської льотної академії НАУ.


Після відкриття змагань керівники області та міста привітали зі святом ветеранів Другої світової війни та учасників бойових дій, які лікуються в обласному госпіталі.

Кіровоградська ОДА

Фото Ігоря Демчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here