НА КІРОВОГРАДЩИНІ ЧОРНОМОРСЬКІ ДОРОЖНИКИ БУДУЮТЬ АСФАЛЬТНИЙ ЗАВОД

0
691
views

В Олександрійському районі Кіровоградської області незабаром з’явиться асфальтний завод, який будує дорожнє підприємство з Чорноморська ТОВ «Автодор».

За інформацією керівництва Автодору, комплектуючі вітчизняного виробництва – з Кременчуцького заводу. По якості вони не поступаються закордонним, але значно лояльніші в ціні.

Завод розрахований на потужність до 1200 тонн асфальтобетону за світловий день, цього більш, ніж достатньо, аби працювати на об’єктах без збоїв.

  • Дуже добре, коли підрядник розуміє, що наявність власного асфальтного заводу дозволить прискорити темпи виконання робіт та може знизити витрати підприємства на матеріали, – впевнений начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко. – Ми вже маємо досвід співпраці з даним дорожнім підприємство, і він позитивний, тож, сподіваюся, поява цього АБЗ допоможе продовжити співпрацю.

ТОВ «Автодор» минулого року вже працювало на об’єктах в Кіровоградській області і цьогоріч теж виграло тендер  на поточний середній ремонт ділянки дороги М-04, що свідчить про наміри й надалі співпрацювати зі Службою автодоріг.

На разі монтаж заводу виконано майже на 50%, тож за кілька тижнів він почне працювати на повну потужність.

Прес-служба САД у Кіровоградській області  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here