СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО: ДИСКУСІЇ СТОСОВНО НЕОБХІДНОСТІ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ Є НЕПРИПУСТИМИМИ

0
465
views
День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні., м. Кропивницький. Фото Ігоря Демчука

Голова облдержадміністрації на щотижневій апаратній нараді подякував усім жителям Кіровоградщини, які взяли участь у заходах з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

“Дякую усім, хто 8 та 9 травня прийшов на масові заходи, щоб вклонитися нашим героям, які у Другій світовій війні перемогли фашизм і дали нам можливість жити у власній державі – Україні. Та страшна війна торкнулася кожної родини, тому в кожній родині є кого згадувати і вшановувати”, – підкреслив керівник ОДА.
Сергій Кузьменко наголосив, що дискусії стосовно необхідності відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні є неприпустимими. “Переконаний, що українці мали і мають свою історичну пам’ять, тому і надалі будуть вшановувати тих, хто захистив нашу країну. У ці дні ми кладемо квіти і на могили ветеранів Другої світової війни, і як не прикро, тепер уже й на могили їхніх внуків, які захищали нашу державу від агресора на Сході, – зауважив голова облдержадміністрації. – Переконаний, що такі заходи будуть проводитися на Кіровоградщині і в наступні роки. Ми нікому не дозволимо переписати історію нашого народу”.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here