ВСІ СЛУЖБИ ГОТОВІ ОПЕРАТИВНО НАДАВАТИ НЕОБХІДНУ ДОПОМОГУ ПРАЦІВНИКАМ СВК “АГРОФІРМА “МАРІАМПОЛЬСЬКА”

0
532
views

24 травня 2018 року голова Петрівської райдержадміністрації Сергій Завалій провів нараду з питань розблокування рахунків для виплати заробітної плати працівникам СВК «Агрофірма «Маріампольська».

Посадовець проінформував присутніх, що 23 травня 2018 року члени робочої групи у складі представників Нацполіції, обласного управління юстиції, департаменту агропромислового розвитку, спеціалістів апарату облдержадміністрації та Петрівської РДА на чолі з першим заступником голови ОДА Сергієм Коваленком побували у селі Луганка (СВК “Агрофірма “Маріампольська”), де зустрілись з пайовиками та керівництвом підприємства. Працівникам кооперативу було надано роз’яснення, як потрібно діяти, щоб розблокувати рахунки для виплати заробітної плати, сплати податків та забезпечити роботу підприємства.

Сергій Завалій повідомив , що сьогодні він особисто спілкувався з керівником СВК «Агрофірма «Маріампольська» та представниками ініціативної групи і їм в черговий раз роз’яснено механізми виплати заробітної плати працівникам підприємства.

– Головне , що в ситуації що склалася, не повинні постраждати люди, влада зі свого боку зробила все можливе, надавши роз’яснення щодо механізму, який дозволить розблокувати кошти на рахунках агрофірми для виплати працівникам зарплати. Всі необхідні служби готові оперативно надати необхідну допомогу. Таким чином вирішення зазначеного питання залежить виключно від керівника СВК «Агрофірма «Маріампольська, – зазначив голова РДА Сергій Завалій.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here