УЧАСНИКИ АТО ЗМАГАЛИСЬ У СТРІЛЬБІ НА КІРОВОГРАДЩИНІ

0
575
views

У Новгородківському районі на базі стрілецького клубу “АrmsClub”, що біля Новоандріївки, за підтримки голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка пройшли змагання зі стрільби серед учасників АТО.


У стрілецькому турнірі взяли участь представники організацій та спілок учасників АТО з Івано-франківської та Львівської областей, а також із Новгородківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського районів області та з міста Кропивницький.

Представників Кіровоградщини та гостей з інших областей України, які завітали до стрілецького клубу на змагання, особисто привітав голова облдержадміністрації.
Перед початком змагань Сергій Кузьменко побажав успіхів учасникам та подякував за службу в зоні бойових дій на сході держави і за мирне життя на Кіровоградщині.


«Я підтримав ініціативу військовослужбовців – учасників АТО зі створення в області такого клубу. Це продовження тієї роботи, яку ми робимо в обласному госпіталі для учасників війни. Це місце, де хлопці можуть збиратися, спілкувалися, умовно кажучи, проходити психологічну реабілітацію і, звичайно ж, тренуватися, удосконалювати своє вміння володіти зброєю»,– наголосив Сергій Кузьменко.
Керівник ОДА зауважив, що такий клуб є важливим і для молоді, адже юнаки та дівчата можуть здобути тут навики з військової підготовки, переймаючи досвід в інструкторів-військовослужбовців: «Патріотичне виховання– це важлива складова роботи з молоддю. Я вважаю, що наявність такого клубу сприятиме, щоб ця робота в області була організована якісно».
Учасники змагань виконали п’ять комплексних вправ, за результатами яких буде визначено кращого.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here