НОВЕ МІНІ-ФУТБОЛЬНЕ ПОЛЕ У ПЕТРІВСЬКОМУ РАЙОНІ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
1731
views

У Новому Стародубі напередодні Дня захисту дітей відкрили нове міні-футбольне поле. Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відвідав Новий Стародуб Петрівського району, де взяв участь у відкритті реконструйованого спортивного майданчику зі штучним покриттям для міні-футболу.
Очільник області привітав присутніх з приємною подією і відзначив, що футбольні майданчики будуватимуться по всій області.

Перший такий майданчик відкрили у Великій Висці, другий – сьогодні у селі Новий Стародуб. В червні-липні заплановано відкрити ще 10 майданчиків. Загалом у 2018 році на Кіровоградщині буде збудовано більше 20 майданчиків для міні-футболу.
Спортивний об’єкт у Новому Стародубі був збудований за рахунок коштів державного бюджету, за активної підтримки обласної та районної влади. Загальна вартість реконструкції склала 1,4 млн. грн. За словами голови Петрівської райдержадміністрації Сергія Завалія, це перший футбольний майданчик, що збудований на території району у 2018-му році. Він також додав, що це лише початок, і до кінця року буде збудовано ще два майданчика – у Петровому та селі Іскрівка.
Після перерізання традиційної стрічки Сергій Кузьменко разом із керівництвом району, сільської громади, представниками батьківського комітету та учнями місцевої школи оглянув реконструйований футбольний майданчик.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here