ВП «ЛОКОМОТИВНЕ ДЕПО ЗНАМ’ЯНКА» ВІДЧИНИЛО СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ ЗНАМ’ЯНЩИНИ

0
3059
views

Якісний підбір персоналу є однією з найважливіших складових успіху діяльності будь-якого підприємства, установи, організації. Можна навести чимало прикладів, коли вирішальне значення для реалізації планів і проектів підприємства мають вдало підібрані кадри.

Для кожного центру зайнятості якісний підбір необхідних працівників на замовлення роботодавців з врахуванням особливостей та вимог конкретного підприємства став важливою та невід’ємною частиною їх діяльності.

Читати також: ОДНЕ З НАЙБІЛЬШИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ КІРОВОГРАДЩИНИ ПРОПОНУЄ БЛИЗЬКО 50 ВАКАНСІЙ

Саме тому, впродовж багатьох років, Знам’янський міськрайонний центр зайнятості, як посередник між шукачами роботи та роботодавцями, тісно співпрацює з різноманітними підприємствами в напрямку стабілізації та поліпшення ситуації на ринку праці, постійно розширюючи спектр послуг та впроваджуючи нові форми і методи взаємодії.

Так, протягом 2017 року, на одному із найбільш ринкоутворюючих підприємств залізничного транспорту міста, ПАТ «Укрзалізниця» Регіональної філії «Одеська залізниця» відокремлений підрозділ «Локомотивне депо Знам’янка», виникла нагальна потреба у кваліфікованих працівниках за великою кількістю професій: це і слюсарі з ремонту рухомого складу, і слюсарі-електрики, і помічники машиністів, і паяльщики, і токарі тощо.

Фахівцями відділу по роботі з роботодавцями центру зайнятості було докладено максимум зусиль з підбору осіб за цими професіями. Усього з початку 2018 року Локомотивним депо було подано до Знам’янського міськрайонного центру зайнятості 81 вакансію, з яких укомплектовано 32.

Шляхи задоволення кадрових потреб роботодавця є різними – це і участь представника роботодавця у ярмарках та міні-ярмарках вакансій, засіданнях круглих столів та ділових зустрічах з керівництвом центру зайнятості, а також онлайн-співбесіди з претендентами на роботу.

З метою задоволення потреб роботодавця та ефективного укомплектування вакансій, днями було проведено День відкритих дверей роботодавця. У заході взяли участь 15 осіб з числа безробітних, які перебувають на обліку у Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості, учні професійно-технічного училища №12 та представники Локомотивного депо.

Під час заходу старший інспектор відділу кадрів ВП «Локомотивного депо Знам’янка» Наталія Радінович ознайомила шукачів роботи з наявними вакансіями, вимогами до них, умовами праці на підприємстві та запросила присутніх до цікавої змістовної екскурсії ремонтними цехами підприємства, яку провів майстер Локомотивного депо Андрій Суханов.

З кожним безробітним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду під час якої обговорювалися вимоги до претендентів на вільні робочі місця. За результатами проведеного заходу, три особи виявили бажання працевлаштуватися, вони були запрошені до відділу кадрів для подачі необхідних документів, також шукачі роботи були запрошені до центру зайнятості для отримання направлення на роботу.

Т. Фарбанець, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського міськрайонного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here