ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЯ, ЯКИЙ СКОЇВ 30 КРАДІЖОК КАБЕЛЮ

0
457
views

33-річний чоловік заробляв собі на життя, масово обрізаючи кабелі одного з місцевих Інтернет-провайдерів. Через дії зловмисника, чимало містян залишились без Інтернету. У даний час встановлено причетність крадія до 30 епізодів злочинної діяльності.

Сума збитків, завданих товариству, становить понад 40 тисяч гривень. За вчинене громадянину загрожує до 5 років позбавлення волі.

До Кропивницького відділу поліції надійшла низка повідомлень про крадіжки дротів, за допомогою яких споживачам надавався доступ до Всесвітньої мережі.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося  встановити та затримати особу, причетну до вчинення кримінальних правопорушень. Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель, – повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. – Наразі затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Знаряддя злочинів – ніж та плоскогубці – вилучено».

Як було встановлено працівниками поліції, зловмисник, переважно у денний час, через незачинені двері на горищі, потрапляв на дахи багатоповерхівок й обрізав кабель. Потім виплавляв із викрадених кабелів мідні дроти і продавав їх. Отримані кошти витрачав на власні потреби.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here