ЗМІНИ ДО ЗАКОНОДАВСТВА ПРО СОЦЗАХИСТ УЧАСНИКІВ АТО РОЗРОБЛЕНІ У МВС

0
549
views

У Міністерстві внутрішніх справ працюють над вирішенням питань соціального забезпечення учасників АТО. Про це повідомив Департамент комунікації МВС України. 

Голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко під час круглого столу зазначив, що питання соціального забезпечення учасників АТО стоять гостро і потребують якнайшвидшого врегулювання.

За словами керівника управління у справах учасників АТО ДПООНД МВС Олексія Ботнаренка, Міністерство внутрішніх справ приділяє значну увагу соціальному забезпеченню учасників Антитерористичної операції.

«Робота провадиться за кількома напрямами – це медична допомога й протезування, психологічна реабілітація, вирішення питань забезпечення житлом, надання земельних ділянок, юридична допомога, а також вшанування пам’яті загиблих у АТО. Проаналізоване чинне законодавство, що стосується учасників АТО, й розроблений пакет змін до нього», – зазначив Ботнаренко.

Він також підкреслив, що МВС прагне налагодити взаємодію за цим напрямом як з державними органами, так і з громадськими організаціями, які надають допомогу учасникам АТО.

За результатами обговорення учасники круглого столу прийняли рішення про створення при Громадській раді при МВС України робочої групи з питань соціального забезпечення учасників АТО, до участі в якій залучатимуться як члени дорадчого органу МВС, так і представники держорганів та громадських організацій.

Українське право

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here