ВІДНЕДАВНА МЕШКАНЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ МОЖУТЬ ЗНАЙТИ РОБОТУ НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ

0
1133
views

З початку цього року запрацював новий Інтернет-ресурс Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості».

Основні переваги нового сайту – зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, розширення можливостей самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги», аналітична та статистична інформація про ринок праці. Є можливість пройти профорієнтаційне тестування для визначення своїх здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності. А також, доступність до ресурсу не лише з комп’ютера, а й з мобільного телефону.

Для того, аби переглянути актуальні вакансії, що внесені до єдиної інформаційно-аналітичної системи Державної служби зайнятості, необхідно зайти на зазначений сайт за посиланням  http://www.dcz.gov.ua/.

Перед Вами відкриється головна сторінка сайту, де необхідно натиснути розділ «Шукаю роботу» (мал.1).
 мал.1

Після натискання розділу «Шукаю роботу» відбудеться перехід на іншу сторінку інтернет-ресурсу  (мал. 2).

мал.2

У меню «Я шукаю» Вам необхідно заповнити відповідні поля та натиснути на кнопку «Шукати».

Після натискання кнопки «Шукати» Ви зможете переглянути внесені до  єдиної інформаційно-аналітичної системи Державної служби зайнятості вакансії за запитуваною професією.

Крім того, повідомляємо Вам, що на регіональній веб-сторінці Інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості (http://kid.dcz.gov.ua/)  у розділі головного меню «Громадянам», рубриці «Професійна орієнтація», підрубриці «Актуальні професії»  щотижня публікується перелік актуальних вакансій, а також вакансій з наданням житла.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here