ХОЧЕШ БУТИ ВОДІЄМ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ? АБО КОНДИТЕРОМ? НАВЧАЙСЯ!

0
728
views

В наш час професія водія є однією з найзатребуваніших, тим більше, кваліфікація водія важлива з погляду кар’єрного зростання. Професія водія не тільки цікава, але і достатньо складна.

Щоб з вас вийшов чудовий водій, потрібно оволодіти теоретичними і практичними знаннями, а головне – уміти гармонійно їх об’єднувати в процесі роботи, тому служба зайнятості вже не перший рік сприяє навчанню безробітних за цим фахом.

Тож,  26 червня на базі Кіровоградського обласного комунального навчально-курсового комбінату «Аграрник» розпочнеться навчання за професією «Водій автотранспортних засобів» (категорії С), курс навчання буде тривати 2 місяці.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Опановуючи мистецтво водіння автотранспортними засобами слухачі детально вивчають правила дорожнього руху, основи безпеки на дорозі, правила перевезення вантажів (в т.ч. небезпечних, великовагових, негабаритних), порядок і умови перевезення багажу тощо. Поряд з вивченням теоретичних дисциплін проводяться й практичні заняття з інструкторами.

Також пам’ятайте – успішний водій не може собі дозволити допустити помилку в роботі. Тим більше, якщо ви налаштовані на успішну кар’єру.
Якщо ж ви вже вирішили, що водій – це ваша майбутня професія, але ще не знаєте, як стати водієм, звертайтесь до служби зайнятості.

Кондитер – це та професія, майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви природи та свою творчу фантазію у смачному солодкому диві. Небагато знайдеться людей, котрі відмовилися б від витворів умілих рук професіонала. Творчість кондитера здатна задовольнити не лише гастрономічні, а й естетичні та культурні смаки сучасної людини.

Для тих, хто прагне осягнути кондитерське мистецтво «з нуля» Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за сприяння служби зайнятості, пропонує Вам опанувати цю професію і стати професіоналом своєї справи. Навчання розпочинається 20 червня та триватиме 6,7 місяців.

У процесі навчання Ви дізнаєтесь усі тонкощі кондитерського мистецтва, включаючи дрібниці, які можуть вплинути на якість: від замішування тіста, кремів, конфі і мармеладу, правильного температурного режиму при випічці і зберіганні, до якісної презентації виробів. Крім того, Вас навчать правилам користування обладнанням та інвентарем, і санітарно-гігієнічні нормам при роботі з солодким.

Випускники стають не тільки висококваліфікованими фахівцями з кондитерського мистецтва, а й мають можливість у подальшому відкрити власний солодкий бізнес.  Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації профнавчання обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here