У НОВОМИРГОРОДІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ МІНІ-ФУТБОЛУ

0
1449
views
У НОВОМИРГОРОДІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ МІНІ-ФУТБОЛУ. Фото Ігоря Демчука

У Новомиргороді відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям. Майданчик збудовано на території місцевої школи № 2 у короткі терміни – 2 місяці. Загальна вартість проекту склала 1499,0 тис. грн.: державний бюджет – 749,5 тис. грн., районний бюджет – 749,5 тис. грн.

Районна влада влаштувала справжнє свято з нагоди відкриття. На території школи було облаштовано ціле дитяче містечко. Кожен бажаючий міг обрати для себе розвагу за інтересом.

“Їдучи сьогодні на відкриття спортивного майданчика, побачив, що вже близько дев’ятої ранку на такому ж майданчику у Великій Висці школярі ганяли м’яча. Це в черговий раз підтверджує правильність ініціативи Президента України стосовно реалізації державної програми побудови таких спортивних майданчиків у нашій державі”, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час урочистого відкриття.

Він також зауважив, що відкритий у Новомиргороді майданчик – уже третій на Кіровоградщині. У перспективі відкриття ще 9 таких спортивних міні-футбольних полів. Крім того, він зазначив, що протягом минулих двох років в області було збудовано майже двадцять подібних спортивних майданчиків.

Після завершення урочистого відкриття голова обласної державної адміністрації вручив тренеру однієї із футбольних команд набір м’ячів. Символічним ударом по воротах він відкрив футбольний сезон на новому полі.

Перший товариський матч зіграли футбольні команди місцевої школи № 2 та Златопільської гімназії. Усіх вболівальників пригощали морозивом.

Кіровоградська ОДА

Фото Ігоря Демчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here