РОБОТОДАВЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ МАЙЖЕ 140 ШВАЧОК

0
1807
views

Професія «швачка» ввійшла до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.

Сьогодні роботодавці області потребують майже 140 працівників за професією «швачка». Серед підприємств, які потребують зазначених фахівців – ПРАТ «Швейна фабрика «ЗОРЯНКА», ТОВ «ФЕШН ГОЛД», Кіровоградська філія спільного підприємства у формі ТОВ «РІФ-1», ТДВ «Швейна фабрика «Україна», ТОВ «Швейне виробництво «МРІЯ Є», ТОВ Фірма «КУРТАЖ» та ін.

Безробітні, які перебувають на обліку в службі зайнятості області, мають можливість здобути професію «швачка» безкоштовно.

Професію швачки можна набути як в навчальних закладах області, так і  на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Наприклад, з 19 червня поточного року розпочинається навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 4,9 міс.

Якщо вас зацікавила можливість безкоштовного навчання за професією швачки, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here