ЗНАЙ НАШИХ! НАРОДНОСЛОВЦІ ВРЯТУВАЛИ ХЛОПЧИКА З ВОДОЙМИ.

0
729
views
ЗНАЙ НАШИХ! НАРОДНОСЛОВЦІ ВРЯТУВАЛИ ХЛОПЧИКА З ВОДОЙМИ. Фото Ігоря Демчука

На початку тижня співробітники «НС» Тетяна Нежиборець та Віталій Бондарєв отримали відзнаки Управління ДСНС України у Кіровоградській області за порятунок юного кропивничанина. Грамоти за проявлені рішучість, небайдужість і відвагу під час порятунку дитини на воді нашим колегам вручив особисто начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області підполковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Трагедія ледь не сталась минулої неділі на одній з водойм у Кропивницькому. Тетяна та Віталій, виконуючи редакційне завдання з підготовки матеріалу про стан місць для купання в обласному центрі, почули дитячий крик. По допомогу кликав хлопчина років 8-ми, щосили намагаючись привернути увагу до трохи старшого, який вже втомився борсатись у воді та почав тонути. Блискавично зреагувавши, Віталій, не роздягаючись, стрибнув у воду… На щастя, малого їм з Тетяною вдалося привести до тями без допомоги медиків, він відбувся переляком. Хлопчиків з рук рятівників забрав чоловік середніх років, родинні стосунки між ними не озвучувались. Більше ніхто з компанії дорослих, з якими приїхали дітлахи, до рятівників навіть не підійшли…

Читати також: ДЕ БУЛИ БАТЬКИ ДИТИНИ, ЯКУ РЯТУВАЛИ ВІД ВТОПЛЕННЯ ЖУРНАЛІСТИ ГАЗЕТИ «НАРОДНЕ СЛОВО»?

НС знову закликає бути обережними на воді і дітей, і дорослих. Останніх, до речі – ще й пильнувати за малечею, адже легковажність та нехтування небезпекою може у будь-який момент призвести до непоправного.

НС також звертається до батьків з проханням повідомити ім’я та прізвище хлопчика за телефоном редакції: 0664223301.

Читати також: У Кропивницькому начальник Управління ДСНС в області Віталій Миронюк нагородив подружжя, яке врятувало хлопчика від загибелі на воді.

НС

Фото Ігоря Демчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here