ЗДАВАТИ ВІДПРАВЛЕННЯ ДЛЯ ЕКСПРЕС-ДОСТАВКИ У ВІДДІЛЕННЯХ КРОПИВНИЦЬКОГО ВІДТЕПЕР МОЖНА ДО ВЕЧОРА

0
977
views

З 01.06.2018 послуги Укрпошти стали зручнішими: відправлення «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта SmartBox», які були прийняті у найбільш популярних (“флагманських”) поштових відділеннях до 18:00 у будні та до 14:00 у вихідні дні, будуть відправлятися за маршрутом того ж дня (раніше цей граничний термін був 14:00). 

Перебудова поштової логістики, яку вже відтестували в травні, дозволяє прискорити доставку експрес-відправлень між обласними центрами та по Україні в цілому. 

«Ми продовжуємо крокувати назустріч нашим клієнтам. Тепер майже у 300-х відділеннях компанії збиратимемо  відправлення форматів «Укрпошта-експрес» та «Укрпошта SmartBox» тричі на день – це дозволить відправляти на наші магістральні маршрути посилки, які клієнти здають до 18:00, день-у-день. За найбільш популярними маршрутами, таким чином,  вони будуть доставлені вже наступного дня. Особливо це важливо для онлайн-продавців, але, впевнений, оцінять нововведення й ті клієнти, яким просто зручніше навідатися до пошти під вечір, скажімо, після роботи чи навчання, та мати змогу обрати доставку в експрес-терміни», – відзначив перший заступник генерального директора з операційної діяльності Укрпошти Олександр Перцовський.
Він додав, що кількість відділень із такою схемою передачі відправлень до сортувальних центрів буде зростати. 

Перелік відділень, що так працюють вже з 1 червня розміщено тут та буде оновлюватись.

Нагадаємо, що минулого року Укрпошта в межах України доставила 21,1 млн посилок.

Прес-служба ПАТ “Укрпошта” 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here