У НОВОМИРГОРОДІ ПОДОЛАТИ БЕЗРОБІТТЯ ДОПОМАГАТИМЕ «СЕКРЕТ УСПІХУ»

0
456
views

З метою підвищення рівня впевненості у власних силах при пошуці роботи, освоєння сучасних методів пошуку роботи, навчання написанню резюме та складанню відео-резюме, визначення особистих професійних цілей та формування навичок самопрезентації, активізації прагнення до самовдосконалення та самореалізації і набуття навичок ефективної комунікації під час пошуку роботи фахівцями Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було створено клуб для безробітної молоді «Секрет успіху».

Клуб засновано для активної безробітної молоді, яка прагне самовдосконалюватися та стати успішною з метою самореалізації та працевлаштування.

Нещодавно відбулося перше засідання «Секрету успіху», під час якого учасники мали змогу ознайомитися з метою, завданнями та формою роботи клубу. Знайомство членів клубу відбулось за допомогою вправ «Знайомство», «Самопрезентація», «Три правди про себе». Для створення комфортної атмосфери спілкування, учасники зустрічі також засвоїли правила поведінки для ефективної роботи групи.

Після визначення очікувань від занять клубу та обговорення плану роботи, було визначено орієнтовну кількість майбутніх занять з групою та їхню тематику.

Емоційне піднесення від зустрічі та нового формату спілкування члени клубу закріпили вправою «Підсумки». Наприкінці зустрічі учасникам групи було запропоновано обмінятися відомими афоризмами, тобто певною життєвою мудрістю, яка допомагає кожній людині не втрачати силу духу у важкий для неї час.

В. Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here