ЗАКЛЮЧНІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗНО-2018

0
1106
views

Українським центром оцінювання якості освіти визначені та оголошені результати зовнішнього оцінювання з усіх тестових предметів, які були включені до програми тестування в 2018 році.

Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені. Результати тестування розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів. В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми отриманих тестових балів.

Усі учасники, які подолали визначені експертами порогові бали з певного предмета, отримали рейтингову оцінку, що визначена за шкалою від 100 до 200 балів.

Отриманий результат тестування учасники ЗНО зможуть використовувати під час вступної кампанії до закладів вищої освіти.

Максимальний результат – 200 балів – отримали 222 учасники тестування. З них 12 вступників отримали по 200 з двох предметів: у Києві – 4 вступники, Харківській області – 4, Львівській області – 2, Полтавській області – 1, Волинській області – 1.

Від загальної кількості осіб, які складали ЗНО, пороговий бал подолали з:

  • історії України – 89,51 % учасників;
  • географії – 87,67 % учасників;
  • фізики – 83,18 % учасників;
  • хімії – 89,51 % учасників;
  • української мови і літератури – 86 % учасників;
  • математики – 81 % учасників;
  • біології – 92 % учасників;
  • англійської мови – 87 %, німецької – 82 %, французької – 86 % та іспанської – 88 %.

Інформаційну картку зі своєї сторінки учасники зможуть роздрукувати з 22 червня.

Починаючи з 22 червня, учасники ЗНО матимуть можливість роздрукувати Інформаційну картку з результатами тестування. Картка є додатком до сертифіката ЗНО і подаватиметься до приймальних комісій вишів під час вступної кампанії.

Навчальні заклади, учні яких проходили державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, отримали її результати за шкалою від 1 до 12 балів.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here