“ПРОФОРІЄНТАЦІЙНЕ ЛІТО” ТРИВАЄ НА КІРОВОГРАДЩИНІ

0
585
views

Літо для кожної дитини – пора відпочинку та час для відкриття нових здібностей та вмінь, розвитку та удосконалення навичок і досягнень, час для самопізнання, пора нових знайомств, у тому числі і знайомств з безмежним світом професій.

Протягом червня центри зайнятості Кіровоградщини проводили профорієнтаційну роботу з учнями, які перебувають в літніх пришкільних таборах, змінивши акцент в бік ігрових методів: квестів, конкурсів, вікторин, ребусів та загадок.

У рамках акції «Профорієнтаційне літо» понад 600 дітей, які відпочивали у 18 пришкільних таборах Світловодщини, мали можливість здійснити подорож до світу професій, ставши учасниками різноманітних ігрових заходів: квесту «Подорож у світ професій», турніру знавців професій та вікторини «Вгадай професію».

Для школярів Світловодського району заходи проходили спільно зі Світловодським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Загалом проведено 10 заходів, якими було охоплено близько 300 школярів.

Крім того проведено три виїзні акції центру зайнятості з використанням мобільного центру професійної орієнтації, в яких взяли участь 170 осіб.

Найактивніші учасники заходів отримали подарунки.

Під час заходів діти дізналися не лише про захопливий світ професій, але й про те, що необхідно бути майстрами своєї справи, адже лише за цієї умови робота буде у задоволення.

О. Бугрим, провідний фахівець з профорієнтації Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here