РОБОТОДАВЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ПОНАД ПІВТОРИ СОТНІ ВОДІЇВ

0
544
views

За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних водіїв. Роботодавці області потребують 164 працівників за професією «водій автотранспортних засобів».

Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТОВ «ФЕНІКС ТРАНС ГРУП», ТОВ «Єврощебінь», СТОВ «Зоря», 4 ДПРЗ ТУ МНС, ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та ін.

«Наразі в області існує значний попит на професійних водіїв. Роботодавці Кіровоградщини готові водіям платити за роботу від «мінімалки» до 15 тисяч гривень. Таку заробітну плату вони вказують під час подання вакансій», – розповіла начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості Юлія Кирилова.

Наприклад, ТОВ «ДАК-ТРАНС» платитиме водієві 10 тисяч гривень у місяць, а ТОВ «ФЕНІКС ТРАНС ГРУП» запрошує водія з оплатою праці понад 15 тисяч гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області:

Назва району Кількість вакансій
Кіровоградський 109
Олександрійський 3
Знам’янський 24
Світловодський 4
Бобринецький 1
Благовіщенський
Вільшанський 1
Гайворонський
Голованівський
Добровеличківський 2
Долинський 5
Компаніївський
Маловисківський 2
Новгородківський 1
Новоархангельський
Новомиргородський 3
Новоукраїнський 4
Олександрівський 1
Онуфріївський 1
Петрівський 1
Устинівський 2

Принагідно зауважимо, що за перші 5 місяців 2018 року, за допомогою Служби зайнятості працевлаштовано 11,4 тис. мешканців нашої області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here