ЯК ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ НЕДОПУЩЕННЯ КОРУПЦІЙНИХ ДІЙ В ОРГАНАХ ДФС КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

0
574
views

За результатами оперативно-службової діяльності відділом внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС в області та спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДФС в області за січень-червень 2018 року проведено 323 профілактичних заходи (лекції, виступи, бесіди) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності.

З початку цього року відділом внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС в області проведено 23 перевірки відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області.

За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено  10 подань про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень.

У січні-червні поточного року до правоохоронних органів направлено два матеріали перевірки та зареєстровано два кримінальних провадження у сфері службової діяльності.

За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС в області з початку цього року викрито факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано 15,2 млн гривень.

На даний час проводиться службова перевірка за фактом отримання неправомірної вигоди працівником ГУ ДФС у Кіровоградській області за сприяння у здійсненні торгівлі алкогольними напоями без відповідних дозволів та документів.

Нагадуємо, що у випадку якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, необхідно звертатися на телефон антикорупційного сервісу «Пульс» – 0 800-501-007. Лінія працює цілодобово.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here