У КРОПИВНИЦЬКОМУ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ 4 ОСІБ, ЯКІ СКОЮВАЛИ КРАДІЖКИ З КВАРТИР ГРОМАДЯН

0
483
views

Усі четверо осіб – іноземці. Організаторами групи, створеної на міжетнічній основі, виступили 40-річний раніше судимий чоловік та його молодший брат. Обидва у 2018 році притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів на території Вінницької області, однак отримали умовні терміни покарання.

До міста крадії прибули у середині липня на автомобілі марки BMV з іноземною реєстрацією. В обласному центрі, за отриманою оперативною інформацією, особи винайняли житло. Як з’ясувалося у ході розслідування, для подальшого скоєння крадіжок. До помешкань громадян проникали з допомогою відмичок, шляхом підбору ключа та пошкодження серцевини замків у дверях квартир.

Нині особи викриті у скоєнні трьох крадіжок та двох замахів на злочини.

Працівники управління карного розшуку поліції області провели низку заходів, у результаті яких спільників було затримано.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Особам оголошено про підозру та обрано відносно них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – розповів начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.

Під час обшуків у підозрюваних вилучено речові докази: ноутбуки, прикраси, банківські картки, рукавички та комплект металевих відмичок.

Поліцейські перевіряють осіб на причетність до скоєння подібних злочинів, у тому числі на території інших областей.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here