ДЕРЕВ’ЯНКО ЗАЯВИВ, ЩО БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ У ПРЕЗИДЕНТИ

0
607
views

Народний депутат, один із лідерів партії «Рух нових сил» Юрій Дерев’янко заявив, що балотуватиметься на найвищу державну посаду під час прес-конференції у Кропивницькому сьогодні, 4 серпня.

Зокрема він презентував свою програму, яка складається із чотирьох напрямків – неоекономіки, цифрової держави, прямої демократії, а також припинення війни і повернення анексованого Криму.

Відповідаючи на запитання журналіста «Народного слова», чи варто запроваджувати вільний ринок землі, Дерев’янко зазначив, що не підтримує таку ініціативу, доки держава не зробить необхідних кроків. – Якщо завтра у Верховній Раді поставлять на голосування законопроект про вільний ринок землі, я голосуватиму червоною кнопкою, я голосуватиму проти, оскільки ми не зробили необхідних кроків, – наголосив парламентарій. – Перше, це захист права власності на землю. Друге, ми маємо наше майно – нерухомість, землю перевести технологічно на блокчейн систему. Тобто, на розподілену базу даних, де інформація фіналізована про всю власність особи одним рядком, який гарантує, що ніяких викривлень чи виправлень немає, і яка максимально її захищає. Третє, це реальний ринок оренди землі. І тільки після цього можна відкривати ринок землі. Коли ми зрозуміємо, що земля не стане власністю холдингів. Тоді це працюватиме на село, економіку.

Максим ГУЦАЛЮК

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here