ПЕРСПЕКТИВИ ОСУЧАСНЕННЯ ВОДОГОНУ “ДНІПРО-КІРОВОГРАД”

0
485
views

Минулої п’ятниці в регіональній торгово-промисловій палаті відбулась зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом, делегацією компанії Consortium UAB “BIS” – Interprojekt GmbH LLC щодо реалізації проекту “Впровадження системи автоматизації та диспетчеризації ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

Про це під час апаратної наради проінформував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
За його словами, проект фінансуватиметься за рахунок кредиту Міжнародного банку реконструкції та розвитку у сумі понад 3 мільйони долів США.
“Цей проект підсумовує всі інші, що входять до загального проекту з модернізації інфраструктури підприємства “Дніпро-Кіровоград”, загальна вартість якого сягає 44,4 мільйони гривень”, – зазначив Сергій Коваленко. Він зауважив, що використання цих коштів дозволить покращити роботу водогону, зменшити енергоспоживання, автоматично отримувати інформацію та оперативно реагувати на стан водопостачання в будь-якій точці водогону.
“Мова йде про автоматизовану систему дистанційного диспетчерського контролю технологічних процесів, що забезпечить безперервний збір та контроль параметрів водопровідних та каналізаційних очисних споруд насосних станцій”, – повідомив посадовець.
На підприємстві буде запроваджено геоінформаційну систему, що необхідна для графічного представлення інженерних мереж і об’єктів з прив’язкою до масштабного плану місцевості, паспортизацію інженерних мереж і об’єктів. Проект також передбачає автоматизацію системи обліку споживання електроенергії об’єктами та обладнанням та обліку водоспоживання багатоквартирними будинками.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here