КІРОВОГРАДЩИНА ГОТУЄТЬСЯ ВІДЗНАЧИТИ 100-РІЧЧЯ ВАСИЛЯ СУХОМЛИНСЬКОГО

0
1126
views

28 вересня виповнюється 100 років від дня народження Василя Сухомлинського. Пам’ять видатного педагога, вченого, громадського діяча вшановуватиме уся Кіровоградщина. Урочистості проходитимуть і у смт Павлиш, де жив та працював Василь Сухомлинський, де діє одноймений державний педагогічно-меморіальний музей.
Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком та директором департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації Валентиною Животовською ознайомився з ходом ремонтних робіт у навчально-виховному комплексі «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей імені В.О.Сухомлинського» та державному педагогічно-меморіальному музеї Василя Сухомлинського у селищі Павлиш Онуфріївського району.
– Ми перевірили стан будівельно-монтажних робіт, благоустрою, підготовку експозиції – все йде за планом. Розуміємо те, що є встановлені терміни, і до них зазначена робота має бути виконана. По кошторису зараз говорити не варто, а лише по завершенні реалізації проектів. Загалом із обласного та районного бюджетів виділено майже сім мільйонів гривень – на реалізацію проектів у Павлиші, та на заходи, що відбуватимуться в обласному центрі. Календарний план відзначення ювілею Василя Сухомлинського наразі на стадії підготовки, – зазначив Сергій Коваленко.
Перший заступник голови ОДА також поставив перед будівельниками завдання – усі ремонтні роботи у Павлиші мають бути завершені до початку нового навчального року.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here